Rabobank langedijk:  jubileum

Klant
Rabobank Langedijk

Disciplines
Concept ontwikkeling
Ontwerp
Opmaak
Redactie/regie
Tekst
Beeldmateriaal
Archivering

100 jaar Rabobank in Langedijk

Een eeuwfeest is een uitstekende gelegenheid om terug te kijken in het verleden en de motieven van toen te toetsen aan de omstandigheden van nu. Hoe is het allemaal begonnen? Ruim 100 jaar terug werden her en der in Nederland en dus ook in Noord Holland Boerenleenbanken opgericht.

 Ook Langedijk, met zijn toen nog overwegende agrarische bevolking, bleef niet achter en de eerste bank werd opgericht in 1904 in Broek op Langedijk. Dit boek is opgedragen aan iedereen die zich in de afgelopen 100 jaar heeft ingezet om de klant van dienst te zijn. Met de ambitie “Het leveren van klantwaarde”.

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70