projecten

 "Via storytelling willen wij bijzondere momenten, prestaties of gebeurtenissen de diepgang en lading geven die ze verdienen. We willen bewondering en trots creëren voor organisaties."

Een boek zonder concept is als een mens zonder ruggengraat. Want een boek moet staan en daarvoor heb je een sterke rode draad nodig die doorvertaald wordt in tekst, beeld en vormgeving. Een goede designer heeft de gulden snede in zijn DNA verankerd zitten en weet dit te combineren met de tijdgeest van vandaag, zodat er uiteindelijk iets ontstaat wat zowel modern als tijdloos kan zijn.

 Dit geldt ook voor onze tekstschrijvers, van geniaal tot doctoraal. Short of long copy. Wij hebben de professionals die de taal van uw doelgroep spreekt en uw verhaal met verve kan vertellen.

 Voor een goede foto is een goede fotograaf nodig, of het nu gaat om portretfotografie, natuurfotografie, landschapsfotografie, maritieme fotografie, sportfotografie, architectonische fotografie... Voor alles wat vereeuwigd moet worden, hebben wij de juiste fotograaf. 

Zo stellen wij per project het juiste team van specialisten samen en staan zo voor creativiteit en maatwerk.

 Wij adviseren u graag om samen met ons te gaan voor succesvol jubileum project.

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70