Jubileumboeken en jubileummagazines

Het uitgeven van een boek of magazine heeft natuurlijk een aanleiding nodig. Zo'n aanleiding kan zijn: een bijzondere gebeurtenis, prestatie, product of een jubileum.

Een jubileumboek of jubileummagazine kan ook prima worden ingezet als marketing- of managementtool. Een instrument om te inspireren of om meer engagement te bewerkstelligen bij suspects, prospects, klanten en personeel.

Voor Hollandse Roem is elke aanleiding goed genoeg. Omdat wij met passie, creativiteit en vakmanschap in staat zijn om met een goed verhaal te komen dat voorzien is van een sterke rode draad, doorvertaald in tekst, beeld en vormgeving.

Voor elke opdracht stellen we daarvoor een uniek team van specialisten samen.

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70