Één plus één is drie

Een goed boek of magazine maken is maatwerk dat begint met het bedenken van het concept. De visuele en tekstuele rode draad die door de hele productie loopt en de aanleiding ervan verduidelijkt en versterkt.

Voor de goede 'tone of voice' van het verhaal is het belangrijk dat de tekstschrijver weet wat z'n lezer beweegt en hoe die communiceert. Ook geldt hier de formule van 'hond bijt man of man bijt hond'. We bedoelen dat met creativiteit en vakmanschap elk verhaal interessant verteld kan worden. Zeker als tekst wordt aangevuld met juiste illustraties of fotografie. Dan wordt 'één plus één drie'.

Op deze wijze haalt Hollandse Roem meer uit een opdracht dan wie ook

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70