Het juiste team voor uw missie

Een accountantskantoor is geen biljartclub. Een baggerbedrijf is geen bierbrouwer.

Zo logisch als dit klinkt, zo logisch is het ook om voor elke opdracht een team samen te stellen dat geschikt is om de opdracht conform uw wensen en verwachtingen uit te voeren.

Zo'n team bestaat onder meer uit: een art-director of vormgever, een journalist of copywriter en een fotograaf of illustrator.

Hollandse Roem is onderdeel van TheSign Merkenbouwer en beschikt zo over een netwerk van specialisten die ingeschakeld kunnen worden om elke opdracht tot in de puntjes te vervullen. Van jubileumlogo tot jubileumboek of magazine en het ontwikkelen en organiseren van evenementen en bedrijfsfeesten.

Maar als 100% Hollands bedrijf werken we altijd samen met specialisten, bedrijven en organisaties uit eigen land of regio. Omdat we het bedrijfsleven in ons eigen land en regio een warm hart toedragen.

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70