Storytelling

Via storytelling willen wij bijzondere momenten, prestaties of gebeurtenissen de diepgang en lading geven die ze verdienen. We willen bewondering en trots creëren voor organisaties.

Zoals het bezoek van Koningin Maxima aan de beursvloer van stichting De Waaier op 17 november 2014. Met het lustrum in zicht hebben wij als partner van De Waaier gezamenlijk een prachtig boekje gemaakt over de succesvolle matches die de afgelopen 5 jaar zijn gemaakt.

Het boekje "Samen Betrokken", wat de maatschappelijke betrokkenheid van de regio Alkmaar goed weergeeft, heeft de aandacht getrokken van het Koninklijkhuis en mede daardoor is de uitnodiging om de beursvloer bij te wonen aangenomen.

En zo blijkt met succes, want er hebben weer leuke gesprekken en een groot aantal matches plaatsgevonden. 

Stichting DeWaaier, makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen.

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70