Hollandia offset:  jubileum

Klant
Drukkerij Hollandia

Disciplines
Concept ontwikkeling
Ontwerp
Opmaak
Redactie/regie
Tekst
Beeldmateriaal
Archivering

Gedrukt door Hollandia

Ruim 100 jaar is dat van toepassing op een enorme hoeveelheid drukwerk, in de meest uiteenlopende vormen en oplagen. Maar altijd met gebruikmaking van de modernste technieken.

In het boek volgen we de ontwikkeling vanaf de oprichting in 1905 van “Drukkerij Hollandia” en de latere overname van SDA (Stads Drukkerij Amsterdam).

 We geven een kijkje in de meer dan 100 jaar innoverende grafische industrie met als rode draad de ontwikkeling van affiches in Nederland. Affiches door de jaren heen zijn een afspiegeling van wat er in onze samenleving gebeurt. De grootste kunstenaars ontwierpen vanuit hun visie op kunst en cultuur affiches.

 100 jaar Drukkerij Hollandia, innoverend ondernemen met aandacht voor de menselijke maat.  

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70