Hollandse roem:  nieuwe identiteit

Klant
Hollandse Roem

Disciplines
Beeldmerk
Huisstijl
Brochure
Posters
Fotografie
Internetsite
Sociale mediacampagne

Website
hollandseroem.nl

Jubileumboeken  voor bedrijven die iets te vieren hebben

Hollandse Roem voor bedrijven die iets te vieren hebben

Nederland is klein. Maar op veel terreinen leveren Hollandse bedrijven en organisaties de grootse prestaties.
Via storytelling geeft Hollandse Roem, deze prestaties de diepgang en lading die ze verdienen.  Hollandse Roem ziet bedrijven en organisaties – en met name dat waar ze voor staan en wat ze vertegenwoordigen – als een persoonlijkheid. En die persoonlijkheid krijgt meer gezicht, karakter en bezieling als je een aansprekend verhaal vertelt.

 Zo’n verhaal is er altijd, maar je hebt er meestal wel een aanleiding voor nodig om te gaan schrijven. Dit kan een jubileum zijn, maar ook een bijzondere gebeurtenis, prestatie of product.

Hollandse Roem is een label van TheSign Merkenbouwer, met een team van de juiste mensen gaan zij elke uitdaging aan. Voor ons is elke aanleiding goed. Omdat wij met passie, creativiteit en vakmanschap in staat zijn om met een goed verhaal te komen dat voorzien is van een sterke rode draad, doorvertaald in een totaal concept.
Van jubileumboek of magazine tot een uniek evenement of bedrijfsfeest. Voor elke opdracht formeren wij een team van specialisten.

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak. KLIK HIER

MEER RESULTAAT?
LAAT ONS MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> +31 (0)72 576 19 70

BEKIJK DE BROCHURE

Zegt een beeld meer dan duizend woorden? Dan is het de hoogste tijd om onze brochure “ De rode draad in een sterk (merk) verhaal” aan te vragen en te bekijken. Spreekt het aan? Dan maken we graag een afspraak.

MEER RESULTAAT?
LAAT MIJ MEEDENKEN

Herbert de Jong
-> stuur e-mail
-> t. +31 (0)72 576 19 70